Waarom persoonsinformatie opvragen?

Er is een groeiende behoefte aan achtergrondonderzoeken naar toekomstige zakenpartners, afnemers, sollicitanten en personen die een functie bekleden waarin met vertrouwelijke informatie wordt gewerkt. Elke organisatie heeft de verantwoordelijkheid zorgvuldig te zijn bij het aangaan van verplichtingen met derden. Bij aanwerving van nieuw personeel is een antecedentenonderzoek vaker regel dan uitzondering. Het screenen van zakenpartners en huurders is eveneens noodzaak geworden.

Persoonsinformatie is dus vooral van belang bij:

Achtergronderzoek.nl brengt deze onderzoeken binnen bereik van uw organisatie, zonder dat u daarvoor derden moet inschakelen . In eigen beheer kan snel, discreet en betrouwbaar de meest recente informatie uit tientallen bronnen worden ingewonnen en wordt elk Nederlands identiteitsbewijs gecontroleerd zonder de zorg dat onrechtmatig wordt gehandeld. Binnen enkele minuten heeft u de rapportage per email ter beschikking. Geheel conform Privacy Wetgeving. Voor de bedrijven die toegang hebben tot een eigen waarschuwingssysteem (zwarte lijst) zoals bijvoorbeeld Transport en Logistiek Nederland en Fraude Aanpak Detailhandel kan Achtergrondonderzoek.nl een koppeling maken.  Deze bestanden worden dan tegelijkertijd geraadpleegd wanneer u via Achtergrondonderzoek.nl een screening uitvoert.

 

Voor wie is persoonsinformatie interessant?
Logo AchtergrondOnderzoek.nl
Logo AchtergrondOnderzoek.nl

Eenmalig persoonsinformatie opvragen? Klik hieronder op de buttons.Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer 076 74 10 100 of via onze contactpagina.