Tarieven

Op basis van onze expertise hebben we screeningpakketten ontwikkeld om je te ondersteunen bij het beheersen van risico's binnen jouw organisatie. Voor gedetailleerde persoonsinformatie hanteren we een vast tarief. Voor (Pre-) employment screenings bieden we keuze uit 3 mogelijkheden: lichte, standaard en uitgebreide screenings. Voor een volledige pre-employment screening en het uitbesteden ervan passen we maatwerk toe. We stellen een pakket op maat samen op basis van jouw specifieke behoeften, zonder gebruik te maken van vaste prijzen. 

In onze flyer hebben we de inhoud van deze pakketten overzichtelijk voor je opgesomd, en je kunt de flyer hier downloaden.

Omdat screening maatwerk is, staan we open voor vragen over de pakketinhoud of het samenstellen van een aangepast pakket. Neem voor meer informatie, mogelijkheden en/of een offerte contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 076 - 74 10 100 of mail ons via sales@aoz.nl

Rapporten

De tarieven hieronder zijn uitgedrukt in credits, 1 credit staat gelijk aan 1 euro. 
Vanaf 1.000 credits heb je al 10% korting.
 

Rapporten Persoonsinformatie AOZ.nl

   

   

                                                         

   

   
Logo AchtergrondOnderzoek.nl
Logo AchtergrondOnderzoek.nl

Eenmalig persoonsinformatie opvragen? Klik hieronder op de buttons.Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer 076 74 10 100 of via onze contactpagina.