AOZ Blog

Geregistreerde en problematische schulden is een probleem voor 8% van de Nederlandse huishoudens.

 

“De samenleving is al gauw 100.000 euro kwijt aan één huishouden dat ernstige financiële problemen heeft. Dat geld gaat zitten in verloren afschrijvingen, hulpverlening, verzuim- en ziektekosten, verloren arbeidsuren, uitkeringen en huisuitzettingen. “

Nibud publiceerde onlangs in mei 2023 de paper  “Sneller uit de schulden.” De nadruk ligt hier op preventie. Daarin kunnen wij met AOZ een substantiële  bijdrage leveren.

Een eenvoudige achtergrond check maakt direct duidelijk of jouw potentiële werknemer in financieel zwaar weer verkeert. Je kunt met deze informatie een weloverwogen zakelijke beslissing nemen. Óf je helpt deze kandidaat aan een baan voor betere financiële omstandigheden met alle risico’s van dien óf je wijst af en kiest voor een financieel gezonde werknemer. De keuze is aan jezelf, de feiten leveren wij.

 

AOZ, vertrouwen op feiten

 

Op 18-06-2024 door Aad Schalke

 
Logo AchtergrondOnderzoek.nl
Logo AchtergrondOnderzoek.nl

Eenmalig persoonsinformatie opvragen? Klik hieronder op de buttons.Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer 076 74 10 100 of via onze contactpagina.