Over ons

Onze visie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is noodzakelijk om als bedrijf te kunnen blijven functioneren. Dat betekent dat wij  rekening houden met het milieu en de maatschappelijke effecten van onze activiteiten, open communiceren bij missers en wij geen misbruik van zwakkere partijen maken.

Onze missie

Ons streven is met onze applicatie neutraal alle legaal voorhanden zijnde informatie te kunnen aanleveren die voor het door de klant aangegeven doel benodigd is. 

Onze werkwijze

Nadat u de gegevens van de persoon/ het bedrijf heeft ingevuld wordt onmiddellijk de informatie uit de beschikbare openbare en semi-openbare bronnen opgehaald. Deze gegevens worden door Achtergrondonderzoek.nl verwerkt in een duidelijke rapportage. De onderzoeksgegevens en de rapportages worden niet door Achtergrondonderzoek.nl bewaard. Wel worden gegevens van het rapport korte tijd digitaal gelogd ter verificatie.

Alle bronnen worden dus bij elke nieuwe aanvraag opnieuw doorzocht. De aanvrager krijgt zo de meest recente informatie die beschikbaar is. Bedrijven die vaker informatie over personen en/of bedrijven willen opvragen kunnen aantrekkelijke kortingen krijgen.

Benodigde gegevens om aanvraag te kunnen doen:

  • Achternaam of bedrijfsnaam
  • Voorletters (bij persoonsinformatie)
  • Voornaam, indien bekend (bij persoonsinformatie)
  • Adres
  • Geboortedatum (bij persoonsinformatie)
  • Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel, indien bekend

AOZ is ontstaan door intensieve samenwerking tussen specialisten op het terrein van recherche onderzoeken, fraudepreventie, informatie analisten en privacydeskundigen.


Share on facebook


Laatste update 22-06-2023 15:35:35
Logo AchtergrondOnderzoek.nl
Logo AchtergrondOnderzoek.nl

Eenmalig persoonsinformatie opvragen? Klik hieronder op de buttons.
Persoonsinformatie kost €
100,-
.


Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 076 - 74 10 100 of via onze contactpagina.