AOZ Blog

Geldvoorelkaar gaat AOZ bij screenen gebruiken

Crowdfunding in Nederland groeit. Om de kwaliteit van de aangeboden projecten te waarborgen, dienen crowdfundingplatforms kredietaanvragen nauwkeurig te beoordelen. Geldvoorelkaar.nl, het grootste crowdfundingplatform in Nederland, is daarom per 1 mei 2019 gaan samenwerken met Achtergrondonderzoek.nl, leverancier van uitgebreide persoonsrapporten.

Achtergrondonderzoek.nl beheert een applicatie die alle openbare informatie over een persoon verzamelt en presenteert in een rapport. Voor crowdfunder Geldvoorelkaar.nl is dat een waardevolle aanvulling op het bestaande screeningsproces. “Wij zetten ons in om zowel investeerders als geldnemers een verantwoorde financiering aan te bieden’, zegt Edwin Adams, directeur van Geldvoorelkaar.nl (links op foto). ‘Daarom besteden wij veel aandacht en tijd aan risicoanalyses. Door samen te werken met Achtergrondonderzoek.nl krijgen we nog meer inzicht in de kredietwaardigheid en situatie van de geldnemer.”

“Wij sluiten goed aan op de business van Geldvoorelkaar.nl’ zegt Aad Schalke, directeur van Achtergrondonderzoek.nl. “Want onze missie is de gebruikers verantwoord zaken te laten doen door via de applicatie van Achtergrondonderzoek.nl alle verkrijgbare en van belang zijnde informatie over de (potentiële) relaties beschikbaar te stellen.”

Op 03-06-2019 door Aad Schalke

 


Share on facebook


Laatste update 23-12-2014 11:56:59
Logo AchtergrondOnderzoek.nl
Logo AchtergrondOnderzoek.nl

Eenmalig persoonsinformatie opvragen? Klik hieronder op de buttons.
Persoonsinformatie kost €
100,-
.


Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 076 - 74 10 100 of via onze contactpagina.